וגם שאר העוף לא משהו.

מעניין אם נשארו עוד אנשים שטוענים שאוכל אורגני זה שטויות.

מן הסתם, המאותגרים כלכלית ימשיכו לשתות מים מהברז (גם אנחנו) ולקנות מה שזול בסופר (עד כאן).


עדכון, תיקון והכאה על חטא: חנן כהן מעדכן בתגובות שמאז פרסום הכתבה (לפני שנה כמעט, אופסי) התקן לארסן בעוף שונה מ-0.5 יחידות למיליון ל-0.02. זה כבר הרבה יותר קרוב לאפס (התקן האירופי). בכל אופן, רק עכשיו נקלט אצלי עד כמה הרעלים מתרכזים בכבד, אז אני לא חוזר בי מהכותרת. בכלל אני לא מת על בשר מת.

אלא אם כן מדובר באנטריקוט משובח או חרוף קטן על האש, כמובן.